ICE BIS – Poslovno informacijska rješenja

Na osnovu ranijih inačica programa, dugogodišnjim razvojno-istraživačkim radom i inovacijom djelatnika ICE-a, kroz stalnu potvrdu u praksi kod postojećih korisnika razvijena su ICE Business Information Solutions - Poslovno informacijska rješenja, modularan paket slijedećih poslovnih  rješenja

 

    Image
Poslovni informacijski sustav
ICE BIS ERP 2009 je namijenjen poslovnim subjektima bez obzira na veličinu, otvoren je i prilagodljiv te omogućava jednostavnu nadogradnju prema specifičnim zahtjevima korisnika. Značajke ICE BIS ERP 2009 su potpuna integriranost, otvorenost, prilagodljivost i parametriziranost.
Upravljanje ljudskim kapitalom
Aplikacija ICE HCM za upravljanje ljudskim kapitalom integrirani je sustav kadrovske evidencije i obračuna plaća. Omogućuje potpunu evidenciju kadrovskih podataka svih zaposlenih u poduzeću, obračun plaća po različitim kriterijima te ispis svih potrebnih, zakonom propisanih obrazaca kao i proizvoljno definiranih izvješća i rekapitulacija.
 Komunalni informacijski sustav
ICE KIS 2009 komunalni je informacijski sustav koji obuhvaća specifičnosti vezane uz poduzeća koja se bave različitim komunalnim djelatnostima, te jedinica lokalne samouprave i obračuna raznih prihoda.
     
 Image  Image  
 Upravljanje nautičkim marinama 
Sve što vam je potrebno za upravljanje marinom. ICE MARINA 2009 donosi mogućnosti vođenja i upravljanja marinom, plovilima u marini, prijem i kontrolu kretanja plovila, prijava gostiju, evidenciju i najam plovila, te obračun različitih usluga. Otvoreno, jednostavno i pouzdano rješenje temeljeno na dugogodišnjem radu i razvoju u nautičkom turizmu.
Upravljanje proizvodnjom u poljoprivredi 
Rješenje ICE AGRO 2009 namjenjeno je praćenju proizvodnje u poljoprivredi. Ono omogućava vođenje evidencije, te planiranje, obradu i realizaciju radnih naloga.