PartnerstvaSAP

Tvrtka SAP vodeća je firma u ERP aplikacijama. U svojoj ponudi ima više od dvadeset kompletnih industrijskih rješenja, čime je spremna pružati programsku podršku za gotovo sve poslovne procese. Velika većina tvrtki koje spadaju u 500 najboljih svjetskih tvrtki koriste upravo ovo rješenje. Od nedavno, na tržištu postoji SAP All-In-One paket, čime se SAP pokušava približiti malim i srednjim tvrtkama, koje broje do dvadeset zaposlenika.

Suradnja sa SAPom manifestira se kroz iskustvo i implementaciju poslovnih rješenja, gdje bi SAP osiguravao programsku podršku, a ICE svojim iskustvom i poznavanjem tržišta, osigurala dugoročnu perspektivu.
Prednosti ovakvog rješenja s, osim brze implementacije, predvidivi troškovi, te pouzdana kvaliteta i performanse.

SAP

 

Microsoft

1989. godine postali smo Microsoft Certified Solution Provider, jedan od prvih takvih partnera u Hrvatskoj. Danas imamo status Microsoft Silver Partnera sa Data Platform kompetencijama. ICE ima iskustvo i/ili specijalizaciju za sistemsku integraciju sljedećih proizvoda:

1. MS Windows server i Active Directory
2. MS Exchange Server
3. MS SQL server
4. MS ISA Server
5. MS Office SharePoint Server
6. MS IIS

Microsoft Certified Partner
IBM

ICE je već niz godina uspješan IBM Business Partner te u svojoj ponudi nudimo serverske platforme System X ovog renomiranog proizvođača te nudimo kvalitetnu stručnu pomoć prilikom instalacije i kasnijeg korištenja sustava, čime također opravdavamo ulogu dugoročnog partnera za svakog našeg kupca

IBM Business Partner


 Magic Software

Magic Software Enterpises (NASDAQ: MGIC), je tvorac razvojnih i integracijskih alata za velike multinacionalne kompanije. Prisutan je na tržištu već 30 godina.

Sjedište firme, kao i razvojni centar, smješteno je u Izraelu. Regionalni centri smješteni su po cijelom svijetu (SAD, Velika Britanija, Njemačka, Nizozemska, Indija, Mađarska i Japan).

Glavni alat, kojim su podigli razvoj enterprise aplikacija je RADD (Rapid Application Development & Deployment) xpa aplikacijska platforma (kojoj su prethodili eDeveloper i uniPaaS alati).

Xpa platforma zasnovana je na nekoliko principa:

  • programiranje bez koda,
  • izrada aplikacija bazirano na poslovnim procesima
  • izrada "mission critical" i visoko skalabilnih aplikacija
  • neovisan o bazi podataka (podržava Oracle, MS SQL Server, DB2, ...)
  • neovisan o platformi (Unix, Windows, AS400)
  • konektori prema velikim ERP i CRM sustavima (posebne verzije eDevelopera)
  • "thin client" način rada koji podržava aplikaciju na poslužitelju i klijente na desktop računalima i mobilnim uređajima


Kroz partnerstva sa vodećim firmama u pojedinim industrijama, kao što su IBM i SAP, i kroz više od 2500 malih partnera, Magic Software tehnologija je pokretač informatičkih sustava firmi širom svijeta.

U toj velikoj brojci je i ICE. ICE je počeo razvoj druge generacije svojih softverskih paketa još daleke 1997 g. sa verzijom 7.1d. Treća generacija razvijena i implementirana je 2000 g. na verziji 8.3. Četvrta 2003. na verziji 9.4. Peta na verziji 10.1. Šesta na verziji 1.9g.

Izlaskom xpa aplikacijske platforme Magic još više još osnažuje svoju poziciju na području enterprise alata. U tom smjeru kreće i razvoj sljedeće generacije ICE proizvoda baziranih na toj verziji.

ICE, kao pokretač i promotor razvojnog alata eDeveloper, dobio je i priznanje od Magic Software Enterprises.

Djelatnici ICE-a članovi su i brojnih online community-ja vezanih uz eDeveloper još od samih početaka (1997).

MagicMagic
 

 Lenovo

Kao globalni predvodnik na PC tržištu, Lenovo razvija, proizvodi i prodaje PC proizvode i profesionalne IT usluge s tehnološkog vrha, pri čemu ih krasi pouzdanost, visoka kvaliteta i općenito, vrhunske osobine. Zahvaljujući ovoj činjenici, korisnici Lenovo proizvoda i usluga ostvaruju najbolju osnovu za inteligentnije rješavanje svojih poslovnih potreba, te postižu povećanu produktivnost i konkurentnost na tržištu.

Lenovo

 

 Symantec

Ova svjetski poznata firma je vodeći proizvođač sigurnosnih tehnologija za klijentska računala i poslužitelje, antivirusna rješenja, vatrozid, VPN tehnologija, content management i filtriranje, daljinski pristup i kontrolu. Symantec-ova rješenja su korištena od strane najvećih svjetskih tvrtki i mnogih Internet davatelja usluga širom svijeta.

ICE je Symantec Silver Partner specijaliziran za integraciju sljedećih proizvoda:

1. Symantec EndPoint Protection - antivirus, antispyware, firewall zaštita stolnih računala i mrežnih poslužitelja
2. Symantec Backup Exec - zaštita podataka (datotečni sustav, baze podataka, groupware sustavi i sl.)

Symantec