O nama ICE d.o.o. Pazin vodeća je regionalna outsourcing, konzalting i sistem integratorska tvrtka u području izgradnje i vođenja poslovnih sustava. Pod imenom Istra Computers Engineering osnovana je 1989. godine, čime je već 25 godina prisutna na regionalnom, ali i drugim informatičkim prostorima.

Profesionalnost tvrtke odražava se pružanjem cjelokupnih rješenja, po sistemu "ključ u ruke", čime svojim korisnicima pružamo kompletnu uslugu, od utvrđivanja potreba korisnika, projektiranja, opremanja računalnom i programskom opremom, školovanja, do kontinuirane podrške informacijskih sustava u radu.

Partnerstvom s vodećim svjetskim tvrtkama u našoj branši poput Microsofta, SAP-a, IBM-a, Lenova i ostalih, svojim korisnicima pružamo prepoznatljivu kvalitetu i najbolje performanse. Svaki posao ICE d.o.o. mora biti obavljen prema najvišim standardima kvalitete, i u skladu s najboljim praksama. Zbog usluga koje pružamo neophodno je da funkcioniramo kao tim, oko čega vodimo posebnu brigu, jer tvrtku činimo mi, njezini zaposlenici.

Tendencijom zadržavanja svojih kvaliteta, redovno ulažemo našu edukaciju, čime osiguravamo potrebna znanja da bi pratili svakodnevne promjene kako informatičkih tehnologija tako i poslovnih procesa. Većina djelatnika su mladi visoko-obrazovani stručnjaci različitih specijalnosti u područjima ekonomije, informatike, računalstva i elektrotehnike, što pruža jamstvo sigurnog napretka i izvjesne budućnosti.