SAP Konfigurator

SAP Business All-in-One omogućuje vam da ulažete u SAP-ove prvoklasne poslovne aplikacije uz sigurnost ostvarenja zadanih rokova i troškova. A sve sa ciljem kako bi vam SAP pomogao u ostvarivanju vaših poslovnih ciljeva u okviru vašeg proračuna.

SAP Business All-in-One omogućuje vam da ulažete u SAP-ove prvoklasne poslovne aplikacije uz sigurnost ostvarenja zadanih rokova i troškova. A sve sa ciljem kako bi vam SAP pomogao u ostvarivanju vaših poslovnih ciljeva u okviru vašeg proračuna.
SAP vam sada nudi novi, brži način stjecanja te zaokružene platforme po cijeni koju si možete priuštiti, s potencijalom za vrlo brzi povrat vašega ulaganja.

Kliknite ovdje za konfigurator 

Konfigurator za SAP Business All-in-One omogućava vam da kreirate vlastitu verziju našeg rješenja svjetske klase.

Kako funkcionira konfigurator?

Mi vam preporučujemo paket kao polazište na osnovi:

  • industrije u kojoj poslujete
  • našega dugogodišnjega iskustva s drugim korisnicima
  • našeg iskustva u poznavanju poslovnih procesa u vašoj industriji.

 

Vi potom možete mijenjati preporučeno rješenje uklanjanjem ili odabirom procesa koji su presudni za potrebe vašega poslovanja.

Uz to ćete dobiti i približnu proračunsku procjenu za stjecanje predodžbe o troškovima implementacije cjelovitoga rješenja za opseg vašega poslovanja i veličinu tvrtke.

Otkrijte sve bez ikakve obveze, korištenjem našega konfiguratora. Priuštite si prvu približnu procjenu ukupne cijene rješenja koje uključuje softver i instalaciju.

Kliknite ovdje za konfigurator 

 

Nakon što završite konfiguriranje, mi ćemo vam poslati:

  • sažetak rješenja koje ste konfigurirali
  • sažete upute za pregled samoga rješenja