KAKO SE UCLANITI U "JULES VERNE CLUB"?

 
Jednostavno: isprintate, ispunite, potpisete i postom posaljete na adresu Kluba ovu pristupnicu:
pri1.gif (7764 bytes)

Ili se, za dodatne informacije, javite e-mailom ili telefonom (052/622-460)


Nekoliko kratkih pojasnjenja o ispunjavanju pristupnice:
- "Jules Verne Club" ima cetiri kategorije clanstva: redovni (to su oni koji redovito vise na klupskim okupljanjima i rade na klupskim aktivnostima); dopisni (to su oni koji ne zive u Pazinu, pa ne mogu, na srecu ili nazalost, svaki dan biti "u djiru"; pocasni clanovi i "prijatelji Kluba" (to su sponzori). Ako ne zivite u Pazinu ili vas put ovuda ne nosi bar jednom tjedno, u rubriku "kategorija clanstva" upisite: dopisni clan. Inace, dopisni su clanovi potpuno ravnopravni s redovnim clanovima, osim sto su malo "dalje od oltara" :-)
- U Klubu nema clanarine, clanovi Kluba nemaju financijskih obveza. Umjesto toga, svaki novoupisani clan ima jednokratnu tzv. "pristupnu obvezu", a to znaci da za zbirku Kluba mora pokloniti jednu knjigu Jules Vernea (ili film, ili strip, ili neko drugo kulturno dobro vezano uz Jules Vernea ili teme koje su od interesa za Klub). Zato u rubriku "pristupna obveza" upisite sto kanite pokloniti Klubu prilikom uclanjenja, a to zatim mozete poslati na adresu Kluba postom, ili osobno uruciti nekom od starijih clanova.
Cim ispunite pristupnu obvezu, dobivate clansku iskaznicu "Jules Verne Cluba" i pocinjete primati bilten na svoju kucnu adresu.

Uskoro na ovim stranicama ocekujte izvadak iz Statuta "Jules Verne Cluba" (koji ce biti, po zakonu, registriran kao udruga), popis clanova, informacije o Zbirci Kluba, koja ce, nadamo se, iz dana u dan rasti; te vijesti o radu i planovima Kluba.
Javite se! 
Kontakt-adresa:
"Jules Verne Club"
Stari Trg 8
52000 PAZIN
HRVATSKA
telefon: 052/622-460
e-mail: davor.sisovic@pu.tel.hr


POPIS CLANOVA "JULES VERNE CLUBA"

povratak na stranicu "JULES VERNE CLUB"