MAILING-LISTA "JULES VERNE CLUB"  


Štovani poklonici Jules Vernea (i oni koji ce to tek postati), clanovi i simpatizeri "Jules Verne Kluba", ljubitelji lijepe knjizevnosti, avanturizma, dalekih putovanja, morskih dubina i svemirskih prostranstava; izuma koji su promijenili svijet i otkrica koji su ga smanjili; svi koji ste nekad uzivali (ili sada to cinite, upoznavajuci ih prvi put ili ponovno ih otkrivajuci) u djelima Julesa Vernea, u filmovima, stripovima i glazbi koji su inspirirani njegovim romanima, pridruzite se mailing-listi "Jules Verne Club" cija je adresa:
jvclub@egroups.com


KAKO SE UPISATI NA LISTU?

Pošaljite praznu e-mail poruku na adresu:

jvclub-subscribe@egroups.com

Ili, posaljite mail na adresu: davor.sisovic@pu.tel.hr i izrazite zelju da se upisete na listu, pa cu vas ja upisati. Nakon upisa na listu, dobit cete poruku kojom vas server obavjestava da ste postali "subscriber" mailing-liste "Jules Verne Club", i nakon toga sve poruke koje posaljete na adresu jvclub@egroups.com stizu svim drugim clanovima liste.

Web-stranica liste, na kojoj možete korigirati svoje osobne podatke, pregledavati arhiv starih poruka i koristiti raznolike servise, nalazi se na adresi:

http://www.egroups.com/group/jvclub/

Dobro došli!


 Zamisao ove liste je da okupi sve koje zanima Jules Verne kao pisac, kao zacetnik znanstveno-fantasticne knjizevnosti, kao osebujna licnost zanimljivog zivota i djela, i kao vizionar napretka covjecanstva... "Jules Verne Club" je udruga osnovana 9. veljace 1998. godine u Pazinu s ciljem da u Hrvatskoj popularizira djela Julesa Vernea, njihovo citanje, prevodjenje, izdavanje i proucavanje; i da u svijetu predstavi Hrvatsku kao zemlju o kojoj je Jules Verne pisao - primjerice, u romanu "Mathias Sandorf" (1885) vazni dijelovi radnje smjesteni su u Pazin, Rovinj i Dubrovnik; a o hrvatskim krajevima ili likovima Verne pise i u drugim romanima. Vise o tome pogledati na http://www.ice.hr/davors/jvclub.htm, gdje su i obavijesti o mogucnosti uclanjenja u Klub i kontakt-adrese. Ova je lista zamisljena kao komunikacijski medij ne samo medju clanovima "Jules Verne Cluba", nego medju svima koje Jules Verne zanima iz bilo kojeg razloga. Zelimo razgovarati o Verneovim knjigama, o poznatim i nepoznatim izdanjima, o filmovima, stripovima i glazbi nadahnutima Verneovim romanima, o temama i motivima iz njegovih knjiga; a na raspolaganju smo i za sve informacije o svemu sto bi vas u vezi s Julesom Verneom moglo zanimati. Nadamo se da cemo se uz Jules Vernea lijepo druziti i zabavljati!


povratak na "Jules Verne Club"