KRONOLOGIJA RASTA I RAZVOJA OVOG SITE-A

NOVOSTI:


VELJACA 1998. - postavljena je naslovnica za englesku inacicu pod-sitea Jules Verne Club s jos cetiri vezane stranice: members.htm, townjv.htm, jvstreet.htm, i jvccoll.htm. Hrvatska inacica sitea Jules Verne Klub je "pojacana" stranicama zbirka.htm, MSteatar.htm i istroph.htm.

  • 27. STUDENI, 1997. - ova stranica je kreirana, s engleskim mirrorom naslovljenim What's new. Mathias Sandorf Site (Hrvatska verzija) je dopunjena: postojece stranice su dovrsene, a dodane su i nove: album63.htm; album80.htm; izvori.htm; crobibl.htm; romani.htm; filmogr.htm; naslovne.htm.

  • Kreirana je i naslovnica engleske inacice Mathias Sadorf Site-a; sa, zasad, jos samo jednom stranicom: electeng.htm. Engleski update ce biti vrlo skoro dovrsen.
    Hrvatska verzija Pazin-Mitterburg-Pisino Site-a je startala naslovnicom, i prvom stranicom o Pazinskoj jami. Unknown Istria Site je takodjer otvoren, no jos uvijek je u izradi. Napokon, Jules Verne Club Site je otvoren hrvatskom verzijom naslovnice, s jos dvije stranice: pristup.htm i gradjv.htm.
    Skoro sve stranice opremljene su navigacijskim strelicama; odranije postojece stranice su neznatno redizajnirane.

  • 05. RUJAN, 1997. - Ovaj site je usao u zivot, smjesten na serveru www.ice.hr, s pocetnom stranicom Davor Sisovic Home Page (takodjer i u engleskoj verziji). Otvoren je jedan pod-site, Mathias Sandorf Site (samo na hrvatskom), sa stranicama: mssadrz.htm, likovi.htm, electcro.htm, crobibl.htm i filmovi.htm. Naslovna stranica sitea (hrvatska i engleska verzija) sadrzi linkove na Istria.com, Istra.com, "Glas Istre" on-line, i na Zvi Har'El's Jules Verne site.


  • Dojmove saljite na: dsisovic@public.srce.hr
    Last Updated: 1998. March 01